SNABBORDER
HOW TO PLACE A QUICKORDER
 1. Start typing the partnumber you wish to order
 2. Select the product you wnat in the list that appears
 3. Type the amount you need
 4. New rows will be added automatically
 5. Move to cart
Artikelnr Antal Lager Pris/st Namn Totalt
Start  Spotlight  OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V
OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V
 • OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V
 • OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V
 • OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V
 
Artnr: TEC-01
 

OPTIMATE 2 BATTERILADDARE 12V

 
12V Smartladdare Läs mer
 
In Stock
596,00 :- inkl moms
 
 
Har du frågor om produkten? Kontakta kundtjänst
 
TECMATE
Mekanikerns bäste vän med en serie av smarta verkstadutrustnings instrument. Oavestt PROFFS eller AMATÖR finns de rätt utrustning. 
Med produkter som BatteryMate, SyncroMate, OptiMate, Accugaurd PRO och VacuMate för att nämna några finner du här det mesta av det bästa. TECMATE'S unika batteriladdare OPTIMATE 4 löser de allra flesta batteriproblem och passar alla batteriertyper. Det finns laddare för alla behov och storlekar av batterier.

Vi har sammanställt information som vi kallar "Myter & Sanningar" och handlar om vanliga missuppfattningar och fel bland flera självutnämnda experter i vår omgivning du finner den HÄR
 
 
DESCRIPTION

OptiMate 2, förlänger livslängden och förbättrar prestandan hos en 12V batteri till MC/Vattenscotrar eller 12V batteridrivna system som inte är i dagligt bruk. Använd den medföljande SAE-71 tillbehör att enkelt ansluta OptiMate 2 till batteriet när fordonet / vattenskoter är parkerad, för säker långtidsunderhåll även om temperaturer under fryspunkten. OptiMate 2 känner av batteriets kondition, laddar och sedan håller batteriet 100% laddat, aldrig överladdning och ger ström till stöldlarmet, display, på färddator, etc. OptiMate 2 är idealisk för reservkraftapplikationer, den är interaktiv i vänteläge under långvarig underhåll återgår till full laddnings läge om den känner av hög strömuttag från batteriet. OptiMate 2, en riktig "anslut & glömma" laddare för alla 12V batterier. OptiMate 2:  Garanterad Batterifunktion. 

 • Ökar batteriets livslängd
 • Håller alltid batteriet fullladdat
 • Automatisk funktion inga knappar
 • Ekonomisk laddare med unik prestanda  

Optimate 2 känner av batteriets kondition och laddar det sedan exakt med det program som behövs. Optimate 2 håller sedan batteriet 100% fulladdat så det alltid är färdigt för bruk. Optimate 2 har 4 laddsteg och passar alla moderna MC/Scoter-batterier. Rekommenderas till batterier 3-96Ah. För laddare med Rekonditionerings funktion se Optimate 4. OBS! Passar ej till Lithium batterier som kräver en speciell laddare.

 

Paketet innehåller:
 
1st Optimate 2
1st TEC-001, laddkontakt

1st TEC-004, krokdilklammor 

 

Lär dig sanningen om batterier och laddare här: 

Tillbehör
Spare Parts